Baton białkowy o wysokiej zawartości białka, bez dodatku aspartamu, bez laktozy i glutenu, z substancjami słodzącymi.
- Złożona zawartość białka
- Z dodatkiem sukralozy
- Bogaty w błonnik pokarmowy
- Bez powłoki
- Niska zawartość węglowodanów
- Chrupiąca tekstura białka
- Bez laktozy i glutenu
- Bez aspartamu
Składniki:
Mieszanka białek [izolat białka serwatkowego, proszek białka jaja, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancje utrzymujące wilgoć [gliceryna (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowany sojowy, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], aromaty, woda, emulgator: lecytyny (soja), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, konserwant (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol). Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarzane są produkty zawierające mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy.