Baton proteinowy o wysokiej zawartości białka, bez dodatku aspartamu, bez laktozy i glutenu, z substytutami słodzącymi.
- Zawartość kompleksowego białka
- Zawiera sukralozę
- Bogaty w błonnik pokarmowy
- Bez powłoki
- Niska zawartość węglowodanów
- Chrupiąca tekstura białka
- Bez laktozy i glutenu
- Bez aspartamu
SKŁADNIKI:
Mieszanka białkowa [izolat białka serwatki, proszek białka jaj, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancje utrzymujące wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, odtłuszczony proszek kakaowy, ekstrudowany sojowy, kawałki czekolady [substancje słodzące (maltitole), masa kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), odtłuszczony proszek kakaowy, naturalny aromat], woda, emulgator: lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karragen, chlorek potasu), konserwant (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie, w którym wytwarza się produkty zawierające mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy.